Moow.dk

Kategorier
Gode råd

Diamond painting er det nyeste hit inden for hobby

Har du en kreativ sans, og er du vild med at udfolde dig kreativt på forskellige måder? Så er der al mulig god grund til, at du stifter bekendtskab med diamond painting, som er det helt store nye hit indenfor hobby og krea verdenen. Diamond painting har taget hobbyverdenen med storm og er et hit blandt både børn og voksne. Hidtil har det været svært at få fingre i de nødvendige redskaber i Danmark, men den store popularitet har gjort, at danske forhandlere nu også sælger redskaberne. Nedenfor kan du læse mere om, hvad diamond painting er, ligesom du kan læse, hvor du kan købe de nødvendige redskaber.

Hvad er diamond painting?

Måske har du allerede stiftet bekendtskab med den populære hobbyform ’paint by numbers,’ hvor man kreerer et billede ved at udfylde nummererede felter med farve efter et bestemt system. Er det tilfældet, forstår du også allerede, hvordan diamond painting fungerer. Hobbyformen foregår nemlig efter samme princip, dog uden maling som man kender det. I stedet anvendes små ’diamanter,’ som placeres efter koder, der er angivet på et lærred, som kan købes med mange motiver. Når man køber et lærred, medfølger der diamander i forskellige farver, så du har, hvad du skal bruge for at kreere det give motiv. Diamond painting fås i mange størrelser og sværhedsgrader, så der både er motiver, der passer til voksne og børn og til øvede og mindre øvede brugere af diamond painting.

Hvor køber man diamond painting?

Som tidligere nævnt er diamond painting en relativt nyopstået hobbyform, som først inden for den seneste tid har opnået popularitet i Danmark. Det har også betydet, at det hidtil har været svært at få fingre i de fornødne redskaber hos danske forhandlere. Har man dyrket diamond painting, har man derfor måtte bokse med lange leveringstider, told og i danske øjne ukendte online forhandlere. Men det er dog heldigvis ikke længere nødvendigt. I takt med, at efterspørgslen er steget, er diamond painting også kommet til danske forhandlere, og det er derfor nu muligt at købe diamond painting i Danmark. Her fås også et bredt udvalg af motiver, så du kan finde et, der er passende, uanset om du er nybegynder eller har prøvet den sjove hobbyform før. Vælger man den rigtige sværhedsgrad, er diamond painting som nævnt også en sjov aktivitet for børn, og hobbyformen kan således være anledning til skøn hygge med hele familien en dejlig søndag aften eksempelvis.

Find ro med diamond painting

De fleste af os kender fornemmelsen af at føle sig rastløs eller at have svært ved at geare ned efter lang dag eller uge. Nogle vælger at placere sig foran fjernsynet for at forsøge at koble lidt af, men det er ikke alle, som dette fungerer for. Netop her kan det være en utroligt god ide at prøve kræfter med diamond painting i stedet for. Mange oplever nemlig, at det har en beroligende effekt at arbejde kreativt på denne hyggelige facon, og det kan derfor være en glimrende idé at give sig i kast med et nye billede inden sengetid. En anden måde hvorpå man også kan bruge diamond paintings er i sociale sammenhænge. Skal man mødes med en ven eller veninde til en kop kaffe, kan man give hyggen et ekstra skub med et lille diamond painting projekt – enten ét som begge arbejder på eller et til hver. På den måde har man noget ekstra sjovt at samle sig om, men uden at der bliver gået på kompromis med selve hyggen, selskabet eller muligheden for at få snakket ud om stort og småt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *